Видеа

Кликнете на лекцијата за да го видите видеото

 1. Витамин Ц

 2. Скриен шеќер

 3. Боење со природни бои

 4. Хидрофилност

 5. Катапулт

 6. Водена ракета

 7. Густина на шеќерно виножито

 8. Проучување на јачината на лушпата на пилешкото јајце

 9. Триење

 10. Привид

 11. Принцип на Архимед

 12. Метеоролошка станица

 13. Чистење од истекување нафта

 14. Капацитет на белите дробови

 15. Болести

 16. Бионичка рака

 17. Филтер за воздух

 18. Хидрофобност

 19. Облакодери

 20. Воденица